Barça

“No he insultat el quart àrbitre, ell sí que m’ha contestat malament”

Ronald Koeman. Entrenador del FC Barcelona

Després d’una derrota dolorosa i una expulsió per protestar, Ronald Koeman s’ha mostrat molt decebut. “És un cop dur, estem decebuts, però hem de seguir endavant per guanyar els últims cinc partits”, ha lamentat. “Hem fet el màxim, era un partit complicat en el qual hem tingut molt la pilota. En els dos gols hem deixat espais que s’havien de tancar. No hem estat bé en defensa”, ha explicat també.

L’holandès s’ha mostrat resignat després d’un resultat que deixa el seu equip tercer i sense dependre d’ell mateix per ser campió de lliga: “Hem tingut bones oportunitats per guanyar, sobre tot amb 1-0, però no ha pogut ser. Ens queden cinc partits i sabem que tots els equips tindran les seves dificultats. Ens hem de preparar bé pel partit de diumenge. Encara hi ha possibilitats. S’ha d’acceptar la derrota, analitzar-ho i seguir endavant.”

Sobre la targeta vermella que l’àrbitre, González Fuertes, li ha mostrat en el minut 66, Koeman ha estat molt clar: “No entenc perquè m’ha expulsat. Segons Carles Naval, han posat a l’acta que he faltat el respecte al quart àrbitre. Però no l’he insultat, ni res. He comentat algunes jugades amb ell, sempre amb respecte. Ell sí que m’ha contestat de mala manera. Si vol ser el protagonista de la nit... gràcies. Si posen coses que no he dit, hauré de fer alguna cosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)