Barça

Cortés: “Vull que siguem recordades com un equip de llegenda”

Final de copa. Roda de premsa de Lluís Cortés. Prèvia Barça-Llevant

Lluís Cortés acaba de comparèixer fa només uns minuts en la prèvia de la final de copa que el Barça i el Llevant jugaran demà a Butarque a partir de les vuit del vespre. Aquestes han estat les seves reflexions més destacades:

Sobre la possibilitat de guanyar el triplet.

Em sento un privilegiat d’entrenar a aquest equip. Som una gran família i són unes grandíssimes jugadores. Estem aconseguint coses molt importants. Ara volem ser les primeres a guanyar un triplet. Ser les primeres sempre et fa entrar a la història. L’objectiu és aquest.

Més sobre el triplet.

Vull que aquest equip marqui una era i que sigui un equip de llegenda. No sé què passarà demà ni la pròxima temporada, però vull que aquest equip faci història. Ara optem al triplet i estem preparades per lluitar per aconseguir-lo.

Com arriba l’equip?

L’equip arriba amb un punt de fatiga. És normal perquè portem molts partits a les cames. Aquesta situació no ens beneficia, però la il·lusió que fa jugar una altra final fa que oblidis el cansament un cop comença el partit.

Sobre el rival, el Llevant.

El Llevant està fent una grandíssima temporada. Té diferents opcions de model de joc i estem preparades per a qualsevol plantejament tàctic del rival. Serà clau jugar amb intensitat.

Molt desgast mental.

La càrrega física i emocional està sent alta. Tenim molt estrès competitiu acumulat perquè hem jugat la final de la Champions, hem tingut el tema de la lliga, ara la copa, però aquest equip té molta fam de títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)