Barça

Més Barcelona

El Barça presenta la nova samarreta per a la temporada vinent, que està inspirada en l’escut del club i la seva vinculació a la ciutat i a Catalunya

Presenta també la campanya ‘Més que’

Mentre des de la direcció esportiva es treballa en renovacions –demà hi ha una important trobada amb els representants d’Ilaix Moriba, i també s’espera aviat parlar amb els de Dembélé, dos jugadors que acaben contracte el 2022– i en la sempre complicada operació sortida, i els advocats del club acaben de posar en paper l’acord verbal que el club ja té amb Memphis Depay perquè la contractació de l’holandès pugui ser anunciada entre divendres i dissabte, el Barça va presentar ahir la samarreta dels primers equips de futbol masculí i femení per a la temporada vinent. Una samarreta amb un disseny original que mostra l’escut del club en la seva màxima expressió que no acaba d’agradar entre els seguidors blaugrana, però sí al president Joan Laporta. “A mi m’agrada molt”, va dir en la presentació en un acte solemne sobre la gespa del Camp Nou, amb la presència de tots els membres de la seva junta directiva. També hi eren, en representació del primer equip, Riqui Puig i Ansu Fati, que continua recuperant-se de la lesió de genoll que l’ha tingut pràcticament tota la temporada allunyat dels terrenys de joc i per la qual ha hagut de ser operat fins a tres vegades. En representació de l’equip de Lluís Cortés hi eren Marta Torrejón i Caroline Graham Hansen.

La samarreta, que des d’avui es pot comprar a les botigues oficials del club i a través del comerç electrònic i dilluns ja estarà a la venda als punts habituals, mostra l’escut del club tenyit dels colors blau i grana. A la part davantera, a l’alçada del pit, hi ha la silueta de la creu de Sant Jordi, patró de Barcelona, i de la senyera. A la part inferior es mantenen les tradicionals franges verticals blaugrana. Al dors, sota el coll, se situa la bandera de Catalunya. Els pantalons tenen un camal blau i un de grana. La segona samarreta, que serà de color malva, es presentarà el 15 de juliol. La tercera, que es farà servir en els partits de lliga de campions, al setembre.

‘Més que’

Aprofitant la presentació de la samarreta del primer equip de futbol, el Barça va llançar la campanya Més que, que vol reafirmar els pilars que han convertit al club en Més que un Club, com són tenir un estil de joc propi, ser un club multiesportiu, el seu model de propietat, la Masia, la catalanitat, l’aposta per l’esport femení i el seu compromís social que es canalitza des de la Fundació Barça. La campanya remarcarà que el club és “Més que guanyar o perdre”, posant importància en la idea que guanyar amb un estil de joc propi és tan important com la victòria. Un altre lema serà el “Més que talent”, en referència a la Masia, i el “Més que empoderament” perquè promou l’esport femení des dels anys setanta. Altres lemes seran “Més que 11 jugadors” i “Més que gols”. La campanya s’enceta amb el lema “Més que una samarreta”. La campanya tindrà unes quantes accions durant la temporada vinent.

“La samarreta representa l’escut, l’orgull de ser del Barça, d’aquesta ciutat i de Catalunya, una terra acollidora, una terra en què ens creiem la democràcia”, va dir Laporta en la presentació. “Ens volem sentir diferents, començant pel model de propietat. Tenim un estil propi de joc que és referència a tot el món. Ens agrada guanyar atacant, amb el joc de posició, pressionant. Aquest estil és innegociable”, va recordar el president del Barça.

LAPORTA

“Representa l’escut, l’orgull de ser del Barça, d’aquesta ciutat i Catalunya”

DEPAY

L’holandès se la posarà; el seu fitxatge serà oficial divendres o dissabte

ILAIX MORIBA

Demà hi ha reunió amb els seus representants per tractar de la seva renovació

El Barça es podrà inscriure en la Champions

El FC Barcelona ha rebut, com també l’han rebut el Real Madrid i el Juventus, la confirmació de la UEFA que tots tres clubs es podran inscriure la temporada vinent en la lliga de campions. Queda així en un no res, com a mínim de moment, les amenaces del president del màxim organisme del futbol europeu, Alexander Ceferin, de sancionar els tres clubs deixant-los fora de les competicions europees per haver estat els tres fundadors de la Superlliga que encara no s’han desdit de la idea i que continuen defensant el projecte. Les intencions de Ceferin ja havien rebut un cop dur la setmana passada, quan el Ministeri de Justícia de Suïssa, on tenen les seves seus tant la UEFA com la FIFA, havia dictaminat que cap d’aquestes entitats tenien potestat per sancionar aquests club per haver volgut crear un projecte paral·lel al seu. Dos dies després d’aquest 7 de juny, la mateixa UEFA feia un comunicat en què explicava que quedava paralitzat el procés disciplinari contra tots tres clubs. El Barça estarà en el sorteig del 26 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)