Barça

L’Stuttgart, rival confirmat per a l’estada a Alemanya

Pretemporada 2021/22. El novè classificat de l’última edició de la Bundesliga serà el tercer rival de l’estiu per als de Koeman

El Barça va confirmar ahir contra qui disputarà el tercer partit de preparació de la pretemporada 2021/22. Serà contra l’Stuttgart, novè classificat en l’última edició de la Bundesliga, el dia 31 de juliol, en territori alemany. El partit es jugarà a l’estadi Mercedes-Benz Arena, a les sis de la tarda. Aquest serà el tercer amistós dels de Ronald Koeman després dels dos tests previs contra el Nàstic, el dia 21, i el Girona, el dia 24, a l’estadi Johan Cruyff.

L’últim precedent entre el Barça i l’Stuttgart cal anar a buscar-lo a la temporada 2009/10 en els vuitens de final de la Champions. En el partit d’anada el Barça va empatar 1-1, amb gols d’Ibrahimovic i Cacau. En el partit de tornada, el Barça de Pep Guardiola va resoldre l’eliminatòria amb una clara victòria per 4-0, amb gols de Messi (2), Pedro i Bojan.

El test contra l’Stuttgart s’emmarca dins l’estada que el Barça farà a Alemanya entre els dies 28 de juliol i 2 d’agost, i que ahir també va quedar confirmada. L’equip de Ronald Koeman confia arribar rodat físicament al debut de lliga contra la Real Sociedad, del diumenge dia 15 d’agost (20 h).

Suspès l’amistós a Jerusalem

L’amistós que el Barça havia de jugar el dia 4 d’agost contra el Beitar a Jerusalem queda anul·lat. Moshe Hogg, propietari del Beitar, va ser qui va confirmar la notícia amb un comunicat a les seves xarxes socials, en què lamentava la situació. El Barça havia rebut dies enrere una carta de l’Associació Palestina de Futbol en què criticava que el club blaugrana jugués un partit en una “ciutat ocupada de Jerusalem” i li demanava que reconsiderés la seva posició. Caldrà veure si l’amistós contra l’equip entrenat per Erwin Koeman, germà de Ronald, s’acaba jugant en un nou emplaçament a Europa o queda ja del tot descartat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)