Barça

Koeman: “Messi és el favorit per guanyar la Pilota d’Or”

Barça.

Després dels primers dies de pretemporada, abans del seu segon any a la banqueta del FC Barcelona, Ronald Koeman ha opinat sobre la seva plantilla en una entrevista a Barça TV i, entre altres coses, ha considerat que Messi mereix la Pilota d’Or. Així ha parlat el tècnic holandès:

Piqué, Alba, Busquets i Sergi Roberto: “Els jugadors més veterans tenen lloc a la plantilla, ja ho van demostrar l’any passat i és important que estiguin amb nosaltres. En un club com el Barça, hi ha d’haver equilibri entre els més grans i els més joves.”

Messi: “Messi és importantíssim, és el capità de l’equip i un exemple. La seva efectivitat ha estat enorme, després d’una arrencada complicada per la seva pròpia situació. Tenia moltes ganes de guanyar la Copa Amèrica, perquè és el millor jugador de el món i està acostumat a guanyar coses. Per a mi és el màxim favorit per guanyar la Pilota d’Or.”

Kun Agüero: “Havíem de millorar el nostre rendiment a dalt i és un jugador molt experimentat i perillós a l’àrea. L’important és que físicament estigui bé. El nostre objectiu és mantenir-lo en el millor estat de forma.”

Memphis Depay: “Conec molt bé el Memphis i ell sap com treballo. Té caràcter, físic, velocitat, pot jugar en diferents posicions a l’atac. A més, té una edat perfecta per demostrar-ho. Tant de bo sigui en els anys que estigui al Barça.”

Eric Garcia: “Ha fet una gran Eurocopa. Ve d’aquí i, malgrat la seva joventut, ja té molta experiència. Juga en la mateixa posició en què jo ho vaig fer. Amb pilota és molt bo i podem millorar des del darrere amb ell. A més té projecció i un gran futur per davant.”

Emerson: “És un dels millors laterals de la lliga, ha estat convocat pel Brasil amb tota la competència que hi ha. Ens aportarà molt físic i encaixa en la nostra manera de jugar.”

Pedri: “L’Eurocopa de Pedri ha estat sensacional. Amb 18 anys ha jugat gairebé tots els partits complets, amb una maduresa impressionant. El seu futbol segueix millorant i és un noi molt honrat i tranquil. Viu pel futbol. És un exemple de com ha de ser un jove al Barça.”

Pedri i els Jocs Olímpics: “És una llàstima per a nosaltres, no té por i aquesta temporada hi ha una gran expectativa amb ell. És important per al nostre futbol base, que els joves vegin que estan en un club que els dóna oportunitats. Pedri ha jugat molt. Haurem de donar-li un descans, tots ho necessiten durant l’estiu. Com va dir Guardiola, jugar dos tornejos importants a l’estiu és massa. Però no hi podem fer res.”

De Jong: “Frenkie ha de seguir el seu camí. Ha fet un país de gegant en la segona temporada al Barça, ha millorat el seu joc ofensiu. Com tots els migcampistes, ha de marcar entre tres i sis gols per temporada.”

Ansu Fati: “Ansu va tenir molta mala sort amb el genoll. Li falta un temps perquè es pugui incorporar als entrenaments en grup. És important que es recuperi bé, perquè és jove i té un gran futur per davant.”

Dembélé: “Estic molt decebut amb la seva lesió. A més, la situació amb el seu contracte és complicada. És una llàstima per ell mateix i per a nosaltres. Ens va aportar molt l’any passat, és diferent al que tenim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)