Barça

Carlos Ibáñez (I3 Ventures) confirma que el club va encarregar la creació de perfils falsos per difamar opositors

Barçagate. El responsable d’I3 Ventures ha declarat avui davant el jutge i ha dit que se li va encarregar la feina a través de la figura de Jaume Masferrer

Novetats en el cas Barçagate. El responsable d’I3 Ventures, Carlos Ibáñez, ha declarat avui davant el jutge de forma telemàtica des de l’estranger i ha aportat més informació sobre tot aquest espinós assumpte. En la seva declaració, Ibáñez ha confirmat que la directiva de Josep Maria Bartomeu va encarregar la creació de perfils falsos per difamar opositors. Ha confirmat que va ser el club qui li va encarregar aquest propòsit a través de la figura de Jaume Masferrer, aleshores, mà dreta del president. Ha dit que va ser un servei extra respecte els contactes signats i que no va cobrar per aquesta feina.

La declaració d’Ibáñez arriba un dia després que els Mossos d’Esquadra trobessin estructures similars a les del cas NiceStream en altres contractes L’auditoria de PwC no va passar pels controls reglamentaris d’aprovació per part de la junta directiva, de la mateixa manera que la policia constata que tampoc van passar pels controls establerts en els estatuts de el club algunes factures de més de 200.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)