Barça

Griezmann ja està a les ordres de Koeman

Pretemporada. Antoine, mentre no s’aclareix el seu futur, s’ha incorporat aquesta tarda als entrenaments del Barça, juntament amb Lenglet i De Jong

Aliè, o no, a totes les informacions publicades en aquests últims dies, aquesta tarda Antoine Griezmann ha fet acte de presència a la ciutat esportiva Joan Gamper. Si en la sessió matinal tots els focus estaven posats en la figura de Memphis Depay, que aquest matí s’ha retrobat amb Ronald Koeman i ha fet el seu primer entrenament ja com a blaugrana, en l’entrenament de la tarda tota l’atenció ha estat per al francès.

Primera sessió per a Antoine Griezmann, que s’ha incorporat al grup juntament amb el seu compatriota Clément Lenglet i l’holandès Frenkie de Jong. Griezmann s’ha saludat amb Koeman i amb la resta de companys i s’ha exercitat amb normalitat després que ahir es fes públic que el Barça i l’Atlético havien trencat les negociacions pel bescanvi entre Griezmann i Saúl Ñíguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)