Barça

El Barça vola avui cap a Alemanya, amb Koeman pendent d’Ilaix

Pretemporada. El club i els agents d’Ilaix es reuneixen avui i caldrà veure si el jugador viatja amb l’expedició o es queda a Barcelona

La plantilla del FC Barcelona canvia d’aires a partir d’avui. Després de més de dues setmanes d’intens treball físic a la ciutat esportiva Joan Gamper, l’expedició blaugrana volarà aquest migdia cap a Alemanya, on iniciarà una estada a l’estat federat de Baden-Württemberg fins al dia 2 d’agost. Allà l’equip sumarà més càrrega de treball, amb dobles sessions d’entrenament al centre esportiu SV Aasen, i dissabte jugarà un amistós contra l’Stuttgart (18 hores). Després, el dia 4 d’agost, l’espera el partit contra el Salzburg a Àustria.

Piqué, Dest, Araujo, Umtiti, Pjanic, Riqui Puig, Sergi Roberto, Collado i Rey Manaj són els nou futbolistes que es van entrenar en la sessió d’ahir a la tarda. Avui, l’equip està previst que agafi un vol a partir d’un quart de dues del migdia. Abans la plantilla s’entrenarà per última vegada a la ciutat esportiva, ja amb la presència de Sergio Busquets, Jordi Alba i Martin Braithwaite, que tornen després de les vacances. Tots tres s’incorporen avui i seran la gran novetat en la llista de convocats per a l’estada en territori alemany. El gran dubte, ara mateix, és si Ilaix Moriba pujarà a l’avió o es quedarà treballant amb el Barça B de Sergi Barjuan. En aquest sentit, avui hi ha prevista una reunió entre el club i els agents del jugador, cara a cara, per mirar de desencallar la situació.

Al club l’optimisme és moderat. Són conscients que la situació és complexa. La cosa estaria al 50% en termes de percentatge. Si la reunió no serveix per arribar a una entesa, Ilaix no viatjarà amb el primer equip.

No al racisme

Al marge de la reunió prevista, el Barça ha estat ferm amb el seu suport a Ilaix després que el jugador denunciés insults racistes per part d’alguns aficionats com a conseqüència de l’actual situació. Ilaix, en les últimes hores, ha fet un vídeo a TikTok en què mostrava el seu enuig pels insults rebuts i el Barça ahir va publicar a les xarxes el missatge “Estimem el futbol. No al racisme”, acompanyat del vídeo d’Ilaix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)