Barça

Araujo: “He madurat com a jugador respecte a l’any passat”

Pretemporada. El central uruguaià ha parlat avui en el primer dia de feina de l’equip a Alemanya i diu que se sent fort per fer un salt endavant com a professional

  • VÍDEO: Ronald Araujo. FCB

Ronald Araujo es va incorporar dilluns a la pretemporada del Barça després de posar punt i final a les seves vacances. El central uruguaià, que aquest estiu ha disputat la copa Amèrica, ha parlat avui davant els mitjans del club en el primer dia de feina de l’equip a Alemanya. Diu que se sent preparat per fer un salt endavant de qualitat en aquest Barça. Igual que Mingueza, aquesta hauria de ser la temporada de la seva consagració com a defensa del Barça. “Em trobo molt bé i estic content. És el primer dia que estem aquí, en un bonic lloc i el clima és bo perquè no fa tanta calor i es pot entrenar bé”. “En la meva primera temporada vaig aprendre molt i em sento amb més experiència i més madur que el curs passat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)