El Barça acaba tercer a la Women’s International Champions Cup

Femení El conjunt blaugrana s’imposa per 2 a 3 al Houston Dash en el partit pel tercer i quart lloc

El Barça femení, de gira pels Estats Units, ha acabat tercer a la Women’s International Champions Cup després d’imposar-se al Houston Dash per 2 a 3 en el partit pel tercer i quart lloc de la competició. Amb alguns canvis en l’onze, les blaugrana han dominat però no han pogut traduir-ho amb gaires ocasions de gol malgrat que s’han avançat en el marcador gràcies a un gol de Crnogorcevic.

El Houston Dash ha empatat el partit tot just començar la segona meitat gràcies a un gol a pilota aturada de Naughton i poc després Groom ha aprofitat el seu bon joc aeri per rematar una centrada lateral i donar avantatge a les americanes. Per sota en el marcador, Jonatan Giraldez ha fet alguns canvis i han donat resultat. Alexia Putelles ha tornat a igualar el partit després de transformar un penal que li havien fet i en el 78’ s’ha tret de la màniga un gran xut des de la frontal per fer el 2 a 3 i sentenciar el partit i el tercer lloc.