Barça

Descans, de moment

Ajornat. El CSD concedeix la cautelar sol·licitada per LaLiga i posposa el partit Sevilla-Barça de dissabte. La FEF, però, li demana que rectifiqui i que es jugui

El Sevilla-Barça, que s’havia de disputar aquest dissabte a les 21 h al Sánchez Pizjuán, queda posposat. El Consell Superior d’Esports (CSD) va concedir ahir la cautelar sol·licitada pel president de LaLiga, Javier Tebas, en què va demanar l’ajornament del partit del conjunt blaugrana i també el del Vila-real - Deportivo Alavés. L’ampliació de l’aturada de seleccions, que ara juguen tres partits en comptes de dos, complica l’arribada a temps dels internacionals sud-americans, ja que la matinada de dijous a divendres encara tenen enfrontaments i el dissabte ja hi ha jornada de lliga. Pel que fa al matx dels blaugrana, els sevillistes tenen Gonzalo Montiel, Marcos Acuña i el Papu Gómez, tots tres argentins, mentre que els culers, Ronald Araújo, uruguaià, i tant l’Argentina com l’Uruguai juguen l’esmentada matinada de divendres i amb prou feines tindrien temps per recuperar-se i jugar amb el seu club. Per a l’ens presidit per Tebas, això trasbalsava “la integritat de la competició”, i per resoldre-ho va canviar els horaris dels enfrontaments en què hi havia equips afectats i els va posar el diumenge dia 12. El problema és que Barça i Vila-real juguen Champions League el dimarts següent, el dia 14, i no podien disputar el partit diumenge. El CSD, doncs, va atendre la petició de LaLiga i ahir va confirmar-ne l’ajornament, mesura que la federació espanyola de futbol (FEF) no aprova i que va demanar a l’ens del govern que rectifiqui abans de dijous.

Ara mateix, però, el partit no es juga. Sense data i hora, que es fixarà d’acord amb el que va dir Tebas quan als clubs els quadri bé, el Barça té més dies per preparar el partit més dur d’aquesta temporada fins ara. I és que dimarts, el Bayern, un dels equips més potents d’Europa, visitarà el Camp Nou en la primera jornada de competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)