Barça

Nagelsmann: “El Barça és diferent sense Messi, no sé si pitjor”

Nagelsmann, com la majoria d’entrenadors tant de la lliga com d’europa, no sap encara com serà el Barça sense Messi. Però el que si que té clar l’entrenador del Bayern de Munic és que els blaugrana seran un rival molt perillós. “Serà un Barça diferent al de Lisboa. Abans podia decidir Messi i els jugadors el buscaven a ell. Ara hi ha altres jugadors que han d’assumir més responsabilitats. De Jong és clau, hi ha Memphis. No sé si son pitjors sense Messi, és un equip diferent. En els últims partits han jugat prou bé. No sé si milloraran molt en el futur.”, ha dit. Nagelsmann té estudiat el Barça i no s’ha mostrat preocupat per si Koeman el sorprèn recuperant el sistema 3-5-2. “L’estrucutra ha canviat una mica, pressionen alt i defensen bé. Amb Messi era diferent. Jugaven amb un 3-5-2 i ara un 4-3-3 però també canvien durant el partit. Ja veurem, Serà un partit difícil i haurem de jugador molt bé si volem guanyar. . Clar que en partits així cal preparar sistemes, on jugui Busquets, com defensen..No ens sorprendrà perquè sabem jugar contra aquest sistema.”.

Nagelsmann creu que el Barça si que està capacitat per guanyar la Champions ja aquesta temporada i espera poder debutar amb un resultat positiu al Camp Nou, un estadi que ha definit com a “meravellós.”. El tècnic alemany ha confirmat que Lewandowski està recuperat i que podrà jugar. També Coman i que Tolisso, per contra, serà baixa. I és optimista amb Gnabry.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)