Barça

Koeman es disfressa de Van Gaal

Roda de premsa. El tècnic del Barça podria haver viscut la seva última roda de premsa com a entrenador blaugrana

Ronald Koeman ha comparegut avui en la roda de premsa prèvia al partit que el Barça jugarà demà al Wanda Metropolitano (21 h). Pot haver estat la seva última compareixença com a tècnic del Barça ja que dissabte després del partit parlarà Alfred Schreuder perquè ell estat sancionat. Avui s’ha vist a un Koeman sarcàstic, que només entrar a la sala de premsa ha plagiat a Louis van Gaal amb la mítica frase: “Bon dia, amics de la premsa”. Van Gaal en el seu dia també va afegir: “Amics de la premsa, jo me’n vaig”. Preguntat si ell també marxava, ell ha respòs: “Jo, per ara, em quedo” i ha dibuixat un somriure irònic.

Ha parlat amb el president?

“El club no m’ha dit res. Sé que el president ha estat aquest matí a la ciutat esportiva però no ens hem vist. He estat preparant el partit. Tinc orelles i tinc ulls i sé que es filtren moltes coses, algunes deuen ser veritat, però el club no m’ha dit res.”

Van Gaal va dir que marxava. Vostè es queda?

“Jo em quedo encara, sí [riu]”.

Guanyar al Wanda pot canviar el seu futur?

“Jo crec que aquesta és una pregunta per demà. Jo no sóc el més important. Jo estic aquí per amor al club i a mi l’única cosa que m’importa és guanyar el partit de demà.”

Creu que se li ha faltat el respecte?

“Vosaltres que creieu?”

Com se sent?

“Anímicament? Sincerament podria estar millor.”

Està cansat?

“Estic fart de defensar-me. Tothom pot analitzar la situació del club. Un dia m’agradaria parlar i explicar-me en profunditat.”

El seu millor moment al Barça i el pitjor.

“El meu millor moment al Barça va ser quan vaig firmar com a entrenador. El pitjor moment va ser la marxa de Messi.”

Sobre l’Atlético

“El Barça i l’Atlético tenim estils diferents. Ells van ser campions l’any passat. Són un equip molt competitiu. Costa crear-los ocasions. Caldrà estar fins amb l’última passada per tenir ocasions. Si tenim dues o tres caldrà marcar per guanyar el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)