Barça

Laporta: “Koeman continuarà sent entrenador del Barça”

Joan Laporta ha sorprès tothom avui a les portes e l’hotel de concentració a Madrid assegurant que Ronald Koeman seguirà dirigint l’equip passi el que passi avui contra l’Atlético. “Ronald Koeman continuarà sent entrenador de Barça, entenem que mereix un marge de confiança per moltes raons, és barcelonista, una referència en el món del barcelonisme. Continuarà i mereix un marge de confiança”, ha dit.

Laporta ha volgut valorar la feina del tècnic i el valor que va tenir venint en un moment complicat del club. També ha afirmat que està convençut que quan tornin els lesionats l’equip millorarà. “Koeman estima el Barça i va decidir venir en un moment de màxima dificultat institucional i esportiva. Després de parlar amb ell veig que confia en aquest equip, sobretot a partir del moment en què es comencin a recuperar els lesionats, a partir d’aquí tindrem més marge. Koeman és un culer i una referència del barcelonisme, seguirà sent l’entrenador, té contracte en vigor i esperem que ens retrobem amb les victòries i el bon joc i segur que ell farà tot el possible.”.

El president ha volgut deixar molt clar que no manté una mala relació amb Koeman. “He parlat amb ell, he tret les meves conclusions. Va poder tenir moments de desànim però ha recuperat l’ànim i ara que s’aniran recuperant els lesionats mereix aquest marge de confiança. Hem parlat i això d'una relació freda, no és veritat. És una relació bona i sincera, ell és bona persona i crec que ell pensa el mateix de mi i estem intentant entre tots que això doni una volta a millor.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)