Barça

Sense opcions

El Barça continua sense guanyar a domicili aquesta temporada i, pitjor encara, ensenyant les seves limitacions contra un dels candidats al campionat de lliga. L’Atlético de Madrid s’ha imposat al conjunt blaugrana (2-0) sense exhibir-se, només aprofitant les debilitats de l’equip de Koeman, molt accentuades, un cop més, contra un equip amb les idees clares.

Les intencions eren prou bones, amb el Barça buscant el rival en camp contrari, tot cercant pèrdues de l’Atlético. L’equip de Simeone no estava gaire fi però ha trobat la manera de fer mal atraient l’atenció amb Lemar i Joao Felix al perfil dret defensiu format per Araujo i Mingueza. D’una combinació entre els dos jugadors locals ha sortit la primera ocasió en una rematada que el jugador portuguès ha enviat lleugerament desviada. A l’equador del primer temps, el Barça ha encaixat el primer gol. Araujo ha sortit a buscar bolets deixant desguarnida la seva zona que ha atacat Lemar a l’espai. El futbolista ha rebut una passada de Suárez i ha clavat la pilota al fons de l’escaire. El Barça ha tingut l’empat en un xut de Coutinho –nefast en el partit d’avui– quan ha recollit una pilota a la frontal de l’àrea però ha acabat encaixant el segon en una pèrdua de Memphis amb tota la defensa exposada. Luis Suárez, l’autor de la diana, no l’ha celebrat però ha fet el gest d’una trucada telefònica en referència a la trucada que li va fer Koeman per descartar-lo.

A partir d’aquí, hi ha hagut poca història. L’Atlético en tenia prou amb dos gols i el Barça s’ha anat quedant sense motius a mesura que passaven els motius. L’únic bri d’esperança l’han ofert l’entrega de Gavi i el desplegament ofensiu d’Ansu però ni l’estat d’ànim ni el futbolístic acompanyen al conjunt blaugrana en aquest inici de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)