Barça

Laporta: “La situació que hem heretat és per posar-se les mans al cap”

Laporta. El president, en una entrevista a El Món a RAC1, es mostra molt crític amb la gestió de Bartomeu i diu que fa molt temps que no hi té contacte

Dos dies després de la presentació de la famosa Due Diligence per part del CEO del Barça, Ferran Reverter, avui ha estat el president Joan Laporta qui ha concedit una entrevista a El Món a RAC1, amb Jordi Basté, per parlar de la situació econòmica del club i també d’altres aspectes interessants de l’actualitat.

Això ha dit en referència a l’herència deixada per Josep Maria Bartomeu: “Estem parlant d’una gestió basada en la improvisació. No ha estat una gestió gens bona. Es podria dir que ha estat nefasta, sí. Com va explicar el nostre CEO, hem ordenat un forensic per comprovar quines conductes hi ha hagut. I en el cas que trobem conductes delictives evidentment aniríem als tribunals. Però això ho determinarà el forensic. Abans de finals d’any hauríem de tenir tota la informació. Ens preocupa l’Espai Barça, tot el que fa referència a proveïdors i alguns pagaments a intermediaris.”

“Ens vam trobar un club en una situació límit. Amb unes pèrdues de 400 milions i escaig d’euros i un deute total de 1.350 milions. Són xifres per posar-se les mans al cap. Ens esperàvem una situació econòmica dolenta però en cap cas esperàvem aquesta situació”.

Laporta ha confirmat que fa molt temps que no parla amb Bartomeu ni amb cap membre de l’anterior junta directiva. Amb Sandro Rosell no hi parla des del mes de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)