Barça

Les obres del Camp Nou obligaran a jugar un any al Johan Cruyff

Laporta. El president confia que l’Assemblea aprovi el projecte i el crèdit de 1.500 milions d’euros per tirar-lo endavant

El president Joan Laporta ha parlat avui en profunditat a RAC1 sobre el futur Espai Barça. El CEO Ferran Reverter ja va explicar en la seva compareixença de fa un parell de dies que el club volia demanar a l’Assemblea l’aprovació d’un crèdit de 1.500 milions d’euros per poder tirar endavant el projecte i avui el president n’ha explicat més detalls:

“El projecte d’abans ha quedat força obsolet. Quan em van presentar el nou projecte se’m va posar la gallina de piel. M’agrada molt. Pot tenir un impacte per la ciutat com van tenir els Jocs Olímpics. És un projecte modern i futurista”. “És indispensable per a la viabilitat del club i el futur de la institució tirar el projecte endavant. No és un crèdit entès estrictament com a crèdit. No tenim la obligació de començar a tornar-lo fins que l’Espai Barça comenci a generar beneficis. És un projecte que tindrà un gran impacte en la ciutat. Ens agradaria començar a fer obres l’estiu vinent. El primer any hi haurà simultaneïtat d’usos al Camp Nou, construcció i assistència de públic. En el segon la idea ara mateix és anar a jugar al Johan Cruyff. Volem ampliar el Johan fins als 50.000 espectadors. I després tornarem al Camp Nou”.Tot i l’ampliació prevista, durant la temporada al Johan Cruyff s’imposarà una rotació entre els abonats.

Laporta ha confirmat que el futur Camp Nou tindrà una capacitat per a 110.000 espectadors, tindrà un nom comercial. Sobre l’acord amb Goldman Sachs, garanteix que el club continuarà tenint llibertat de moviments: “Goldman Sachs ens acompanyarà en el projecte sense tenir cap poder de control en aquesta operació. Aquí qui manarà és el Barça. El poder de decisió sempre serà del Barça”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)