Barça

Laporta: “Sé què opina Xavi de l’equip i m’agradaria que entrenés al Barça en el meu mandat”

El nou entrenador. Joan Laporta diu que la seva relació amb Xavi és bona i que fins i tot han comentat per telèfon partits del Barça d’aquesta temporada

Joan Laporta i Sergi Barjuan han comparegut avui davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra l’Alavés. El president del Barça ha aprofitat per respondre totes les preguntes al voltant de la figura de Xavi Hernández. Aquestes han estat les seves respostes més interessants:

Opinió de Laporta sobre Xavi com a entrenador

“En Xavi està en un procés molt interessant com a entrenador. Tinc bones referències de persones que han seguit bé la seva trajectòria professional. Hi parlo sovint. Tenim una relació d’amistat. Sé quina és la seva opinió sobre l’equip i les millores que caldria fer. Són converses entre dues persones que s’aprecien. La meva opinió de Xavi com a entrenador és molt bona”.

La relació Laporta-Xavi

“Sempre he dit que algun dia Xavi entrenarà al Barça. M’agradaria que fos en el meu mandat. Tinc una relació personal molt bona amb Xavi. Ja veurem com evoluciona tot”.

Sergi entrenarà el Barça també contra el Dinamo

“El partit més important ara mateix és el de l’Alavés. No ens podem desenganxar de la lliga. Els nostres rivals també han fallat molt. La lliga està oberta i lluitarem per la lliga. A Kíev serà Sergi qui s’asseurà a la banqueta.”

Més sobre la relació amb Xavi

“Amb Xavi ja hi vaig parlar durant la campanya electoral i durant tot aquest temps. No s’ha tallat la comunicació. Però sí li vaig dir a Xavi que li havíem de donar confiança a Koeman perquè també és un mite d’aquest club. Això ho havia comentat amb Xavi i altres persones. Li vam donar un marge per respecte a la seva figura.”

Koeman mereixia un marge de confiança

“La relació amb Xavi no s’ha refredat. Jo no el veia de mànager general. Ell vol ser l’entrenador del Barça i quan vaig assumir la presidència vam arribar a la conclusió que Koeman mereixia aquest marge de confiança”.

Bons informes sobre Xavi

“No he canviat mai el meu discurs en referència a Xavi. Els informes que tenim són molt bons. Jo no he seguit l’Al Sadd. Però sí hem comentat partits del Barça per telèfon amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)