Barça

Trist empat del Barça contra l’Alavés en l’estrena de Sergi Barjuan (1-1)

Lliga. Memphis ha avançat el Barça en el minut 49 i Luis Rioja ha fet l’empat tres minuts després

Empat desolador del Barça al Camp Nou contra l’Alavés, en el debut de Sergi Barjuan a la banqueta del primer equip blaugrana.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 49. Ha estat un golàs de Memphis. El neerlandès ha controlat en una zona propera al vèrtex de l’àrea gran i s’ha inventat un xut estratosfèric al pal llarg que ha superat Sivera, titular avui per la baixa del porter titular Pacheco.

L’alegria li ha durat pocs minuts al Barça perquè en el minut 52 ha empatat l’Alavés. Ha estat Luis Rioja qui ha castigat el Barça. L’extrem del conjunt basc ha connectat amb Joselu i després d’una bona paret ha driblat Ter Stegen. Aquest és el tercer gol que Luis Rioja li marca al Barça en els tres últims duels directes.

Memphis hauria pogut tornar a marcar en el minut 58, però la seva rematada picadeta per damunt de Sivera ha topat amb el pal, en una acció on el talent i el nervi de Gavi havien deixat Memphis sol davant el porter de l’Alavés.

Ha estat un partit amb moltes interrupcions, per culpa de les lesions de Ximo Navarro i Gerard Piqué, i l’ensurt del Kun Agüero, que ha abandonat el camp amb problemes respiratoris i mig desorientat. L’única nota positiva, el debut del jove Abde amb el primer equip. L’entrenador que vingui té molta feina per fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)