Barça

Xavi: “Som el Barça, s’ha de guanyar, no es pot empatar ni perdre”

Xavi Hernández ja és a casa. Torna a Barcelona. I arriba amb ganes de treballar de valent i amb un discurs ambiciós. “Nosaltres treballarem al màxim. Estem en el Barça, el millor club del món i s’ha de guanyar, no es pot empatar ni perdre. Jo sóc molt positiu.”, ha dit a l’aeroport. El nou tècnic blaugrana té clar que és el primer que vol fer. “Parlar amb els jugadors es el primer que vull fer. Jo he viscut també situacions dolentes, ara no és el millor moment de la història del club. Vull parlar amb ells i explicar-los la idea que tinc i treballar molt, fer equip, treball de grup. Moltes ganes de fer les coses bé. He de parlar a veure com estan. També estic molt agraït al Sergi Barjuan per la feina que estan fent.”.

Al vestidor del Barça es trobarà ex companys seus, un fet que per Xavi no és un problema i que no li ha d’impedir treballar amb llibertat i prendre totes les decisions que calguin. “Veig un avantatge entrenar ex companys, ja m’ha passat a l’Al-Sadd. Sé com entrenen i com són, son els capitans de l’equip i ja sé com són.”, ha justificat. També va explicar que la negociació es va allargar molt perquè s’havia de rescindir un contracte i signar tots els del seu cos tècnic i va agrair l’esforç fet pel club per fitxar-lo. “Tots hem posat de la nostra part perquè es pogues fer. Molt content i amb molta il·lusió perquè les coses surtin bé. Ha estat difícil perquè s’havia de desencallar la rescissió del contracte, firmar nous contractes de tots els de l’staff però tant el rRafa (Yuste) com el president com el Mateu (Alemany), tots han remat perquè es pogués fer.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)