Barça

El Barça soluciona la visita a Eibar en 39 minuts (0-3)

Lliga Iberdrola. Les blaugrana han guanyat amb gols de Crnogorcevic, Oshoala i Jenni Hermoso, i un gran protagonisme de Lieke Martens

Victòria del Barça en la seva visita al camp de l’Eibar en aquesta novena jornada de la lliga Iberdrola. Les blaugrana han guanyat per 0-3, amb gols de Crnogorcevic, Oshoala i Jenni Hermoso.

El primer gol del partit ha arribat al minut 19. Lieke Martens ha fet una centrada des de la dreta i Ana Crnogorcevic ha rematat de cap al fons de la xarxa. Mateixes protagonistes en l’acció del segon gol, aquest cop amb participació també d’Asisat Oshoala. Martens ha centrat des de l’esquerra, Crnogorcevic ha rematat de cap, la portera de L’Eibar ha evitat el gol en primera instància i el refús l’ha aprofitat Oshoala per marcar el seu onzè gol en la lliga (24’).

Abans del descans ha arribat el tercer gol del matí, obra de Jenni Hermoso: nova acció personal de Martens per la banda, rematada de Leila que no troba la xarxa i Hermoso, atenta, marca a plaer (39’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)