Ni amb un 0-3 a favor...

Lliga. El Barça deixa escapar dos punts a Balaídos per culpa d’un gol d’Aspas en el minut 96 i una segona part calamitosa

Empat decebedor del Barça en la seva visita a Balaídos. Una primera part magnífica i una segona meitat absolutament caòtica i del tot recriminable. No ha pogut tenir una tarda tranquil·la ni tan sols amb un 0-3 a favor des del minut 34. Un Barça de dues cares castigat de nou per les lesions i per la seva fragilitat mental.

La versió A ha estat molt bona. Gran primera part, amb un futbol associatiu i molta punteria. Gol d’Ansu al minut 5, gol de Busquets al minut 18 i gol de Memphis al minut 34. Màxima efectivitat. Ansu ha estat el primer a marcar en una acció on ell s’ha cuinat el gol amb un canvi de ritme davant d’Hugo Mallo i un bon xut al pal llarg. Busquets ha ampliat diferències amb un bon xut col·locat després d’una gran acció personal de Nico i Memphis, de cap, després d’una centrada d’Alba, ha fet el tercer.

El partit estava resolt, però les lesions d’Ansu Fati i Eric Garcia abans del descans han desconnectat l’equip. Ansu té una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra i Eric té molèsties al soli de la cama dreta.

El Celta ha sortit a mossegar en la segona meitat i el Barça absolutament adormit. Ha estat la versió B del Barça. Un Barça molt fràgil que ha donat moltes facilitats defensives. El Celta ha entrat en el partit amb els gols de Iago Aspas (51’) i Nolito (73’) i el tercer gol dels gallecs era qüestió de temps. El canari Hernández Hernández ha anul·lat dos gols al Celta per fora de joc de Galhardo (50’) i per mans de Nolito (68’). Massa avisos... El Barça ha jugat amb foc i s’ha cremat.

De Jong hauria pogut tancar el partit en el minut 86 amb un xut que s’ha estavellat al travesser. El Barça ha fallat i Aspas ha castigat. Hernández Hernández ha donat cinc minuts de temps afegit i en el 96’, un per sobre del temps indicat, Aspas s’ha inventat un xut amb paràbola que ha fet inútil l’estirada del Ter Stegen. Un drama.