Xavi veu en directe la golejada del Barça B al Sevilla Atlètic (4-0)

Albert Capelles suma els sis punts possibles en la seva etapa com a tècnic interí

Xavi Hernández no ha tardat ni un dia a posar-se a la feina, i és que aquesta tarda, després de seguir el partit del primer equip per televisió, ha anat a l’Estadi Johan Cruyff per veure en directe el Barça B i començar a prendre nota dels jugadors que poden tenir l’oportunitat de fer el salt al primer equip. L’egarenc haurà pres bona nota, i és que el filial blaugrana ha aconseguit una golejada contra el Sevilla Atlètic després d’una primera part gairebé perfecta, que permet a Albert Capelles tancar la seva etapa com a tècnic interí amb dues victòries en dos partits.

Ilyas Akhomach ha estat el gran protagonista del partit, i és que el juvenil ha estat la gran referència ofensiva de l’equip i l’encarregat d’iniciar la golejada. En el minut 7 ja ha obert la llauna amb un xut creuat i en el minut 21 ha marcat el 2-0 amb un xut des de la frontal que s’ha empassat el porter. Encara en la primera part Rodado, assistit per Jutglà, i el propi Jutglà a la sortida d’un córner han situat el 4-0 en el marcador, fent justícia a la superioritat blaugrana. A partir del quart gol el Barça B ha deixat passar els minuts sense prémer l’accelerador, tot i que ha tingut ocasions per ampliar la golejada.