Barça

Iniesta: “Xavi sap com funciona tot”

Andrés Iniesta s’ha felicitat perquè el seu ex company en el Barça, Xavi Hernández, hagi agafat les regnes del primer equip. El manxec, en una entrevista a Catalunya Ràdio està convençut que Xavi “està preparat” i que “ho donarà tot perquè les coses surtin bé”. Un dels punts forts que Iniesta veu en el terrassenc és el seu coneixement, no només del joc sinó d’un vestidor d’elit i del club. “Té la personalitat per ser on és. Sap manejar. Ha estat capità del Barça i de la selecció i ha viscut tota mena de situacions. Sap com funciona tot.”, ha dit.

Iniesta, com Xavi, també considera que és un avantatge que tingui en la plantilla jugadors que van ser companys amb ell. “No veig coses negatives. Diria que al revés. Quan ets al costat d’algú amb qui sents aquesta afinitat i compromís, un dóna la millor versió”. El jugador del Vissel Kobe admet que li “fa mal” veure el Barça en la situació actual però està convençut que l’equip pot aconseguir algun títol aquesta temporada. “Tenen opcions de lluitar per la Lliga i pels títols. Té una gran plantilla amb gent experimentada i gent jove. Cal trobar aquesta línia i els resultats que et donin confiança i moral per tirar endavant”.

Precisament, ha elogiat la fornada de joves que s’han estrenat aquesta temporada però també demana “paciència” amb ells i que cal que vagin “creixent” al mateix ritme que ho fa l’equip. Menció especial per Pedri, al qui se’l compara amb ell. “És un dels jugadors que tenen un talent i una qualitat brutal per l’edat que té. Està cridat a ser referent al Barça i la selecció. Ell s’ha de centrar a jugar i el més bonic de veure jugar Pedri és que gaudeix sense patir. Les comparacions les vaig viure al seu moment i no són bones. Ell ha de jugar com sap i amb el que ha d’aprendre i estic convençut que serà un referent”, assenyala.

Iniesta també ha reconegut que encara no s’acaba de creure la sortida de Messi del FC Barcelona però no ha volgut incidir gaire en les causes d’aquest adéu. “Vaig sentir tristesa pel que significava, perquè no seguia al Barça, però és llei de vida. Des de fora és complicat opinar. Entenc que el club va fer tot el que va poder per continuar. No crec que el club no ho volgués. Només ho saben ells el que va arribar a passar.”. Iniesta, com Messi, també té ganes de tornar al Barça quan posi punt i final a la seva carrera esportiva, encara que no sap encara en quin rol fer-ho. “No sé què passarà en el futur. Però sí que m’encantaria tornar al Barça. No sé en qualitat de què, però sí que és cert que tornar a casa teva i ajudar també m’agradaria. Però el futur no ho sap ningú.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)