Barça

Impliquen Albert Benaiges en un cas d’abusos sexuals i vexacions a menors

Escàndol al Barça. Albert Benaiges ha estat denunciat per una exalumna seva de l’Escola Barcelona, sobre uns fets molt greus que haurien passat entre els anys 80 i 90. Laporta el va repescar aquest estiu i el 2 de desembre el club el va apartar del càrrec

Albert Benaiges, fins fa pocs dies coordinador del futbol base del Barça, ha estat acusat d’abusar sexualment de diversos alumnes de l’Escola Barcelona, del barri de les Corts de Barcelona. És una informació del diari ARA i els fets haurien passat a les dècades de 1980 i 1990, quan era professor d’Educació Física del centre.

Una seixantena de testimonis de diferents generacions asseguren que els abusos i vexacions es van produir de manera continuada, tant a l’escola com a les colònies i a casa de l’exentrenador. Una exalumna de Benaiges ja ha presentat una denúncia aquest divendres. Està previst que se n’hi sumin més.

“Va masturbar-se al costat de nens de 13 anys, miraven pel·lícules porno, hi va haver tocaments i jocs de caràcter sexual”, explica un testimoni en l’article.

Albert Benaiges va coordinar durant més de 20 anys el futbol base del Barça. Joan Laporta va repescar-lo a l’estiu, quan va tornar a la presidència. El Barça el va apartar del càrrec el 2 de desembre, quan va saber que es publicaria el cas a la premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)