Barça

Xavi: “Hem de fer un reset general perquè el problema també es psicològic”

Roda de premsa. Xavi Hernández. Prèvia Osasuna-Barça

Xavi Hernández ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia de l’Osasuna-Barça de demà a Pamplona (16.15 h) i el tècnic de Terrassa ha insistit que ha detectat un problema de pessimisme greu en la plantilla i cal que superar aquest mur mental. Aquestes han estat algunes de les seves reflexions:

Començar des de zero

“Hem de fer un reset general. A vegades veig que hi ha instaurada la derrota ja per sistema i això no pot passar. Cal exigir-nos més compromís. Tinc la sensació que s’ha acabat un cicle i ha de començar ara un Barça nou, amb més ànima i més valentia”.

L’estat d’ànim de la plantilla

“Tinc la sensació que els jugadors estan desanimats. És un problema més psicològic que futbolístic. Això és feina meva: els he de convèncer que són bons perquè ho són. La plantilla té nivell però cal un canvi d’estat d’ànim.”

Sortir d’aquest forat

“Portem un mes treballant dur. Hi ha bona plantilla per treure un millor rendiment. Hem de pensar en positiu. Sabem que la situació és complicada, però hem de sortir d’aquesta situació amb compromís i valentia.”

El partit contra el Bayern

“He analitzat el partit contra el Bayern. Tinc la sensació que no estem tan lluny del que volem. Es tracta d’agafar hàbits tàctics. Crec que la plantilla té nivell, però com dic, crec que aquí hi ha un tema psicològic important. Hi ha moments on cal atacar espais i no ho fem, no detectem l’home lliure... són hàbits que hem perdut i cal recuperar.”

El mercat d’hivern

“El mercat d’hivern està a prop. Ens queden tres partits per acabar l’any i demà cal anar a Pamplona i guanyar. Més endavant parlarem del mercat, però a dia d’avui tots són intransferibles. Intentarem fer tots els canvis que creiem pertinents. Estem bastant lligats amb el tema econòmic. Però ara no és el moment de parlar d’això. Ara hem de parlar de l’Osasuna, que és un rival molt físic i intens i no serà fàcil.”

Acabar bé l’any

“M’agradaria acabar l’any fent els 9 punts possibles. Ara tenim tres partits molt importants. Guanyar aquests tres ara és la nostra prioritat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)