El Madrid es rendeix al poder blaugrana (1-3)

Les blaugrana encarrilen en la primera meitat (0-3) la tretzena victòria en tretze jornades

El Barça s’ha endut el duel contra el Madrid a Valdebebas (1-3) i manté el poder absolut a la primera femenina, amb 13 victòries en 13 jornades. Les blaugrana han encarrilat aviat el partit, han arribat al descans amb la feina enllestida (0-3) però han trobat més incomoditat en la segona.

Tot i que el Madrid ha sortit amb força valentia, el 0-1 no ha trigat a arribar. L’autora ha estat Lieke Martens, que ha fet fins a tres rematades seguides per batre Misa (8’). El 0-2 ha arribat en el quart córner, amb una potent rematada de cap d’Irene Paredes (18’). Les de Toril han tingut alguna arribada, sense arribar a fer intervenir Paños. La contundència ha estat a l’altra àrea. Mariona ha habilitat amb una gran passada a l’espai Martens, que ha arribat sola i ha definit bé en el 0-3 (23’). Menys encert ha tingut Graham en una altra arribada clara (37’). I en un altre córner, la rematada de Marta ha topat amb una bona intervenció de Misa (41’).

El Madrid ha tret profit del seu tercer xut a porteria. Lucía ha centrat des de la dreta i Asllani ha fet una rematada que Paños no ha pogut treure (51’). El gol ha animat les blanques i el partit ha guanyat equilibri i emoció. Crnogorcevic l’hauria pogut frenar, però el seu gol ha estat anul·lat per una falta discutible (67’). Les blaugrana no han parat de xutar córners, amb molt menys perill que en la primera part. A l’altre costat, Esther ha buscat la rematada, ben tapada, i Marta Cardona no ha pogut connectar un xut dins l’àrea (76’).

El Barça també ha trobat espais, però no ha mostrat la contundència de la primera part i ha caigut sovint en fora de joc. Cronogorcevic no ha connectat per poc la centrada de Martens (81’).

Esther ha reclamat un penal d’Engen després de recollir el xut d’una falta a la frontal (85’), però poc abans del final hauria pogut arribar l’1-4, en una arribada de Cronogorcevic. El partit ha acabat a l’àrea blanca.