Barça

El gas s’acaba abans d’hora

Un gol de Chimy Ávila (86’) ha frustrat la feina del Barça a Pamplona (2-2). El conjunt blaugrana, guiat pels joves –amb els primers gols de Nico i Abde i una altra gran actuació de Gavi–, ha tingut molt a prop la victòria, però ha acabat fos i ha pagat la insistència de l’Osasuna, que ha fet mal a pilota aturada.

Xavi ha proposat un 3-4-3, amb Araujo, Piqué i Umtiti al darrere; Nico, Busquets, Frenkie de Jong i Gavi formant un rombe al mig; i Abde, Dembélé i Luuk de Jong al davant. Els joves han estat protagonistes des de l’arrencada. A l’activitat d’Abde per l’esquerra, s’hi ha afegit la connexió entre Gavi i Nico en una combinació molt bona que ha significat el 0-1 (12’). El Barça, però, no ha sabut fer valer l’estrena golejadora del gallec, perquè no han passat ni dos minuts i l’Osasuna ha empatat. En una falta lateral, David Garcia ha rematat sol de cap i ha batut Ter Stegen (14’). En una primera meitat equilibrada, el Barça ha aparegut més a l’àrea rival, sobretot a partir de la profunditat d’Abde, però no ha tingut poder de rematada.

Poc després del descans, ha arribat una jugada clau. L’àrbitre ha tingut molt clar que no havia de sancionar com a penal unes mans de Busquets –li ha impactat en el rebuig de Gavi, però no n’ha tret cap avantatge–, el Barça ha sortit amb rapidesa al contraatac i Abde ha marcat l’1-2 (49’). Un premi just pel partidàs del jove extrem.

Després d’una fase de control del Barça, l’Osasuna ha intensificat la pressió coincidint amb l’entrada de Chimy Ávila i Budimir. Xavi ha fet entrar Mingueza per Nico i ha tornat a la línia de quatre al darrere. L’Osasuna, però, ha tornat a trobar or en una acció a pilota aturada. En un córner, Chimy Ávila ha recollit el refús i ha batut Ter Stegen amb un xut ras i fort (86’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)