Barça

Ferran Torres: revisió mèdica OK

Fitxatge. El jugador s’ha sotmès aquest matí al reconeixement mèdic a l’Hospital de Barcelona i el club oficialitzarà el fitxatge avui

Ferran Torres ja ha passat el reconeixement mèdic previ a l’anunci oficial. El Barça anunciarà avui el seu fitxatge. De Dani Alves a Ferran Torres. Segon reforç per a Xavi Hernández en aquesta mercat d’hivern. El futbolista, de 21 anys, arriba lesionat de Manchester, però confia estar plenament recuperat a mitjans del mes de gener. Es va lesionar amb la selecció espanyola de Luis Enrique el mes d’octubre i es troba en la recta final de la seva recuperació.

Ferran Torres ha arribat a les 9 del matí a l’Hospital de Barcelona i dues hores després n’ha sortit, un cop superada la revisió mèdica. “Estic molt content”, ha assegurat. La seva presentació està prevista per demà dimarts. Tots els culers estan pendents de l’oficialització del fitxatge per part del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)