Barça

Oficial: Ferran Torres, segon fitxatge de l’era Xavi

El club blaugrana acaba d’oficialitzar la incorporació del valencià

El Barça acaba de fer oficial el fitxatge de Ferran Torres. El valencià es converteix en el segon fitxatge de l’era Xavi, després de la incorporació de Dani Alves. El jugador, que serà presentat el proper 3 de gener, ha signat contracte per a les pròximes 5 temporades, fins al 30 de juny del 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

Ferran Torres va passar ahir la protocol·lària revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i després va completar l’examen mèdic a la ciutat esportiva. Allà es va comprovar l’estat físic del seu peu després que el passat mes d’octubre, en la final de la Nations League contra França, patís una petita fractura en la part superior del peu. Ara es troba ja en la recta final de la seva recuperació.

El fitxatge de Ferran Torres, de només 21 anys, és una aposta de club, i una gran notícia per a Xavi Hernández que sempre ha reclamat reforçar la posició d’extrem, malgrat que l’ex del City també pot actuar de 9, com ha demostrat en alguns partits amb la selecció, amb Luis Enrique.

El Barça pagarà uns 55 milions d’euros per l’operació i el jugador podrà debutar una vegada el club hagi aconseguit alliberar massa salarial, com en el cas de Dani Alves. Ni l’un ni l’altre –en el cas del brasiler, a més, perquè va donar positiu per covid-19– estaran disponibles pel primer partit de l’any contra el Mallorca el dia 2 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)