Barça

Aitana Bonmatí firma la renovació fins al 2025

1a Iberdrola. El Barça s’assegura la continuïtat d’una peça fonamental

El FC Barcelona s’ha assegurat la continuïtat d’una de les peces importants del seu equip femení. Aitana Bonmatí ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2025. La migcampista de Sant Pere de Ribes acabava la seva vinculació amb el club al final de la temporada i en l’últim dia de l’any va segellar la seva continuïtat per a tres anys més, al costat del president Joan Laporta i del directiu responsable del femení, Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

“Sento molta felicitat. Un orgull poder continuar vinculada tres anys més a aquest gran club, el que porto al cor. Ja són deu anys aquí, en seran tres més. He decidit quedar-me on més feliç soc”, va afirmar. Aitana considera que el Barça femení està en un gran moment. “El Barça m’ha donat de tot, tant a nivell esportiu com personal. És un estil de vida. Estem vivint un moment brutal i fenomenal. Al nou any demano títols, seguir repetint el que estem fent.” Aitana va arribar als 3 anys a les categories inferiors i va fer el salt al primer equip el 2016. Ha jugat 175 partits i, havent marcat 51 gols, és un puntal de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)