Oshoala lidera la victòria del Barça contra el Betis (4-0)

El Barça ja ha marcat més de 100 gols en la lliga. Concretament 102, després dels 4 marcats avui al Johan Cruyff en la victòria contra el Betis (4-0).

Les blaugrana han tingut ocasions des de l’inici del partit, però l’única que ha aconseguit veure porteria ha estat Oshoala. Això sí, la davantera ha marcat la diferència marcant un triplet de gols abans del descans. Ha fet l’1-0 aprofitant una centrada de Graham Hansen (18’), el segon després d’una assistència de Martens (37’) i el tercer després d’una errada defensiva del Betis (45’).

En la segona part les blaugrana han jugat molt tranquil·les i Rölfo ha marcat el 4-0 definitiu just després d’entrar al camp aprofitant una centrada de Martens.