Barça

Color blaugrana en les nominacions dels Laureus

El FC Barcelona està d’enhorabona després que avui s’hagin conegut els nominats als premis Laureus 2022. El jugador del primer equip Pedri ha estat nominat en la categoria d’esportista revelació de l’any i podria afegir aquest guardó als ja aconseguits del Trofeu Kopa i el Golden Boy, que l’acrediten com el millor jugador jove de l’any. En la mateixa categoria també està nominada l’atleta veneçolana del Barça Yulimar Rojas. La blaugrana, campiona olímpica a Tòquio al triple salt femení, va trencar el rècord mundial amb una excepcional marca de 15.67 metres.

No s’acaben aquí els possibles guanyadors del FC Barcelona perquè en la categoria de millor esportista està nominada Alèxia Putellas, que competirà pel premi amb la tennista australiana Ashleigh Barty, l’atleta nord-americana Allyson Felix, la nedadora Katie Ledecky, la nedadora australiana Emma Mckeon, i l’atleta jamaicana Elaine Thompson-Herah. I el Barça femení, que va aconseguir el triplet la temporada passada és un dels candidats a millor equip de l’any, categoria on competirà amb la selecció argentina de futbol masculina, la selecció xinesa de natació, la selecció italiana masculina de futbol, campiona de l’Eurocopa, l’equip Mercedes-AMG Petronas de Fórmula 1 i els Milwaukee Bucks, campions de la NBA.

En la categoria de Retorns de l’any està nominat Marc Márquez, que lluitarà pel guardó amb la gimnasta Simone Biles, el medallista olímpic en patinatge Sky Brown i els ciclistes Mark Cavendish i Annemiek van Vleuten. I en la categoria d’esportista de l’any, els nominats són el campió de fórmula 1, Max Verstappen, l’estrella de la NFL, Tom Brady, el nedador Caeleb Dressel, el futbolista Robert Lewandowski, l’atleta Eliud Kipchoge i el tennista Novak Djokovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)