Barça

Aubameyang: “Espero marcar molts gols amb aquesta samarreta”

Presentació oficial. El davanter nascut a Gabon ha estat presentat avui a l’Auditori 1899

Després de presentar ahir Adama Traoré, avui ha estat el torn de Pierre-Emerick Aubameyang. L’ex de l’Arsenal arriba al Camp Nou per ser el 9 que reclamava Xavi Hernández. Auba signa fins al 2025, amb una clàusula acordada entre les parts que permet al club rescindir-lo al final de la temporada 2023 si el seu rendiment no és l’esperat. Amb tot, ell, com és lògic, confia complir tot el contracte i triomfar al Barça. “Penso que fa anys que la gent em coneix i sap que marco gols. Espero ajudar l’equip amb els meus gols i espero marcar-ne molts amb aquesta samarreta”. “Em veig molts anys jugant al Barça. Treballaré molt per intentar quedar-me el màxim possible”. “Aquesta és una oportunitat única en la meva vida. Estic molt content de venir al Barça i a la lliga espanyola”.

Aubamenyang lluirà el dorsal 25, número que anteriorment han lluit jugadors com Song i Vermaelen, curiosament també dos jugadors amb passat a l’Arsenal.

A Aubameyang se li ha preguntat pel seu amic Ousmane Dembélé, amb qui va coincidir fa anys a Dortmund: “Com amic d’Ousmane espero que ell i el club trobin aviat una solució. És un jugador fantàstic i espero que es trobi una solució”.

El davanter nascut a Gabon s’ha fet soci i és el número 143.282.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)