Barça

Xavi: “El derbi és una oportunitat per consolidar sensacions positives”

Xavi Hernández. Roda de premsa prèvia al derbi

Xavi Hernández acaba d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del derbi de demà al camp de l’Espanyol (21 h). El tècnic blaugrana signa repetir el resultat del dia del seu debut, on el Barça va guanyar 1-0 amb un gol de Memphis des del punt de penal. Confia que contra l’Espanyol, el seu equip sigui capaç de consolidar la bona línia de joc mostrada contra l’Atlético en l’últim partit. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades:

El derbi

“Serà un derbi contra un rival dur i intens. Vicente Moreno té l’equip molt ben treballat. Veurem un Espanyol similar al del Camp Nou. Nosaltres ara estem millor, hem canviat alguns jugadors... Demà és una prova de foc, un altre test per a nosaltres contra un rival molt intens, en un partit de molta rivalitat”.

Consolidar sensacions

“Volem consolidar les coses que vam fer molt bé el dia de l’Atlético de Madrid. L’equip necessita dos o tres resultats positius, ara en portem dos i el derbi és una bona oportunitat per consolidar sensacions positives”.

El moment de l’equip

“Estem competint molt bé. Hem guanyat en intensitat, recuperem moltes pilotes a camp contrari, la pilota també circula més ràpid... Ara hem de consolidar aquestes sensacions”.

Opcions de competir per la lliga?

“Estem a 15 punts del líder amb un partit menys i la distància és la que és. Ara el nostre objectiu és quedar entre els quatre primers, però tampoc descartem res. A veure fins on som capaços d’arribar”.

La baixa de Dani Alves

“El Dani és un futbolista importantíssim per a nosaltres i el trobarem a faltar aquests partits perquè ens està donant molt en atac. Es perd quatre partits entre la sanció i l’Europa League i el trobarem a faltar.”

L’estat físic d’Eric i Memphis

“Eric està bé. Estarà en la llista. Memphis encara li queda una mica. Va ser una petita recaiguda però la setmana que ve estarà a disposició del grup.”

Dembélé

“Ja sabeu que tenia la idea de fer-lo jugar l’altre dia però l’expulsió del Dani ho va canviar tot. És un tema tancat. És un jugador de l’equip i decidiré jo quan juga o no.”

Sobre Gavi

“És una bèstia competitiva. La pressió alta que fa post pèrdua és brutal. És un talent. Amb 17 anys el seu rendiment és espectacular. És una meravella entrenar-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)