Lezama no frena la ratxa i el títol s’acosta

El Barça supera l’Athletic a domicili (0-3) i aprofita l’ensopegada de la Real Sociedad al camp del Llevant

El Barça continua amb la seva ratxa triomfal en la lliga després de superar aquest migdia l’Athletic a Lezama. Les blaugrana, amb la sensible baixa de Hansen, han superat sense excessius problemes, gràcies als gols de Marta orrejón, Oshoala i Mariona, un equip que encadenava sis partits sense perdre a casa i que encara no ha dit adeu a les opcions d’acabar segon el curs. Amb el triomf d’avui el Barça ja només necessita cinc punts més per assegurar-se el títol de lliga.

La pressió intensa de l’Athletic ha posat en certes dificultats al Barça, que tot i això ha dominat en tot moment i ha tingut nombroses ocasions per obrir el marcador. Les de Jonatan Giráldez, però, no han aconseguit obrir el marcador fins els últims minuts de la primera part, quan Marta Torrejón ha aprofitat una recuperació per marcar el 0-1 gairebé a plaer (42’).

La segona part ha començat molt bé pel Barça, que en el minut 50’ ha marcat el 0-2. L’ha fet Oshoala, que ha aprofitat de meravella una bona assistència al cor de l’àrea de Torrejón. No ha tardat gaire a arribar el tercer, quan Mariona ha caçat una pilota morta dins l’àrea per marcar amb un xut ajustat el 0-3 (62’). En els minuts finals el Barça ha tingut ocasions per ampliar una mica més el marcador i l’athletic també ha gaudit d’alguna ocasió aïllada, però el marcador ja no s’ha mogut.