Barça

Xavi: “Podem millorar, però si ho fem guanyant millor”

Xavi Hernández ha analitzat aquesta tarda el partit que els blaugrana disputaran demà al Camp Nou contra l’Athletic (21h). Aquestes han estat algunes de les declaracions més destacades.

Satisfacció

“Visc aquest moment amb molta il·lusió. La gent que em trobo pel carrer la veig il·lusionada. Hem de ser prudents i seguir treballant amb molta calma. Cada partit és una nova història. No descartem res, però sabem que serà molt difícil.”

Creixement

“Hem de millorar perquè encara perdem pilotes innecessàries. Ens ha de fer vergonya perdre la pilota. També hem de millorar en l’estratègia, però hi ha millores des que vaig arribar. No estem a un nivell altíssim i el marge de millora és gran, però si oh podem fer guanyant lògicament molt millor.

L’Athletic

“Canviarem poc respecte el partit de copa i ells tampoc crec que ho facin, però és evident que som un millor equip. És un equip que treballa bé, que ja ens ha guanyat i la idea de Marcelino és molt clara. És un entrenador que treballa molt bé. Serà un rival molt difícil.”

De Jong

“És un jugador molt i molt exigent amb ell mateix i sempre diu que pot jugar molt millor. Jugar millor del que ho va fer a Nàpols és complicat. Ha d’insistir i mantenir aquest nivell, sent transcendent per l’equip i en el joc. Ho ha passat malament en alguns moments però és molt fort mentalment. És un gran jugador”.

Dest

“Està a un gran nivell. Quan vam arribar tenia problemes a l’esquena però ara està bé i a punt per competir per guanyar-se un lloc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)