Barça

El Barça goleja i Dembélé es fa perdonar

1a divisió.

El Barça continua amb inèrcia positiva. Després de la golejada a Mestalla i el gran partit fet a l’Estadi Diego Armando Maradona de Nàpols, avui ha sumat una important victòria al Camp Nou contra l’Athletic. El Barça li tenia ganes a l’equip de Marcelino després de l’últim precedent de la copa.

Aubameyang, que continua endolcit de cara a porteria, ha marcat per tercer partit consecutiu. Seu ha estat el primer gol de la nit, després de caçar una pilota dins l’àrea, en una acció precedida d’una rematada de cap de Piqué al travesser a la sortida d’un córner.

La sentència ha estat obra de Dembélé. El gol del perdó. Ousmane ha entrat en la segona meitat per Ferran Torres i ha marcat un autèntic golàs amb una canonada al primer pal. El francès ha celebrat el gol abraçant-se amb Gavi i posteriorment també amb Xavi.

Dembélé també ha estat protagonista en el tercer i el quart gol del Barça. En el 3-0, Pedri, que ha deixat mil detalls per a la galeria, ha obert a la banda, Ousmane ha fet la centrada i Luuk de Jong, que havia entrat feia poc, ha marcat de cap. I en el 4-0, Dembélé ha fet una enorme centrada que Memphis, que reapareixia 46 dies després, ha rematat a plaer.

Gran victòria del Barça i tercer partit seguit en què l’equip marca quatre gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)