Barça

Giráldez: “Guanyar la lliga serà una motivació per afrontar més reptes”

El Barça rebrà demà el Real Madrid a l’estadi Johan Cruyff sabent que la victòria li permetrà celebrar un títol que hauria estat matemàtic si la Real Sociedad no hagués guanyat avui elBetis. N’ha parlat el tècnic, Jonatan Giráldez, abans del partit de la Real.

La dificultat del partit

“Amb el canvi d’entrenador, els resultats que està aconseguint el Madrid són molt positius. Estan fent les coses molt bé, mantenint moltes porteries a zero. Defensivament han millorat. Nosaltres treballem tot el que implica crear ocasions de perill, i hem preparat un escenari en què segurament ens costarà crear ocasions. I, lògicament, hem de tenir efectivitat per intentar guanyar el partit.”

Què li suposaria guanyar la lliga?

“Seria un premi a la regularitat, al treball des de la pretemporada. Ara tenim un tram complicat i seria un premi per tota la feina que estem fent fins ara. Un premi i una motivació per afrontar més reptes. Celebrar aquesta lliga pel que hem fet fins ara ens ajudaria a afrontar un tram complicat.”

Les lesions

“Com més lesions, menys possibilitats de provar coses diferents. La mala sort és que ha passat tot en un període de temps molt reduït. A nivell de confiança, no ens afecta, perquè tenim una plantilla molt àmplia. Hem provat coses per tenir una identitat independentment de quines jugadores hi ha al camp. La nostra missió és analitzar el que estem fent per millorar cada dia, no només al camp sinó en tots els aspectes”.

Banc de proves per la Champions?

“La preparació és per intentar guanyar el partit. Ens hi hem enfrontat diverses vegades i hi haurem de tornar, i cada partit és diferent. Preparem diversos escenaris pel partit, i segurament serà diferent el pròxim dia. Hem de mirar de no ser previsibles.”

I un cop guanyada?

“Guanyar la lliga al març ens donaria molta tranquil·litat. Independentment d’això, la mentalitat és guanyar cada partit. No implicaria cap canvi.”

Patri Guijarro

“Imaginar-te guanyar la lliga a casa, amb tota l’afició, és perfecte. Tant de bo pugui ser així. Seria la manera més perfecta de guanyar un títol”, ha explicat la balear. El Barça ha guanyat dos cops el Madrid. “Però no ha estat fàcil ni de bon tros. Han estat partits molt complicats, amb un bon plantejament seu. I elles es juguen estar en Champions i voldran allargar la bona ratxa”, ha advertit Patri. “La setmana ha estat com gairebé totes. El ritme de cada dia és molt bo. Sí que és veritat que aquest plus de poder guanyar la lliga i al Johan, per poc que ho comentem, ho tenim al camp. Tots sabem que és una setmana molt especial”, ha reconegut. “Després de venir d’un triplet, significarà que el Barça en vol més. Continuar fent història.” “Passadís? Si dic la veritat, ni ho havia pensat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)