Golejada plàcida i de poc desgast

El Barça ha encadenat la tercera victòria en la lliga en un partit plàcid contra l’Osasuna (4-0) que ha encarrilat en la primera mitja hora, amb dos gols de Ferran Torres i un d’Aubameyang. En la segona part, Riqui Puig s’ha afegit a la festa. Abans de dues cites dures seguides, dijous contra el Galatasaray i diumenge al Bernabéu, l’Osasuna ha exigit poc desgast als blaugrana.

El Barça ha assumit el control de la pilota des del començament, amb percentatges de possessió altíssims. L’Osasuna, molt i molt inferior, no ha fet res de bo i ha estat víctima de la contundència blaugrana. L’1-0 ha arribat gràcies a un penal de Nacho Vidal a Gavi que Ferran Torres ha transformat (13’). El valencià ha estat també l’autor del 2-0, en rebre una gran passada de Dembélé i batre Sergio Herrera per sota les cames (21’). Sense cap resposta dels navarresos, una altra passada de Dembélé ha significat el 3-0, obra d’Aubameyang (27’). Els blaugrana han jugat amb comoditat, sense oposició, en una primera part rodona.

Arrasate ha fet un triple canvi al descans. Ha aconseguit, com a mínim, tenir més estabilitat al darrere i generar alguna transició ofensiva, tot i que amb molta timidesa. El Barça ha mogut la pilota amb comoditat, però ja no ha buscat amb tanta insistència la porteria de Sergio Herrera. Superada l’hora de partit, Xavi ha donat descans a Piqué, substituït per Lenglet. També ha tingut minuts Riqui Puig, que poc després d’entrar ha marcat el 4-0, després de recollir el refús d’un xut que ell mateix havia fet (75’). Xavi també ha fet entrar Braithwaite en la recta final d’un partit molt còmode.