Barça

Laporta diu que “la guerra d’Ucrania pot afectar l’Espai Barça”

Joan Laporta ha concedit una entrevista a MD en què ha parlat de diversos temes de l’actualitat blaugrana. El president culer ha explicat que “la guerra d’Ucrania pot afectar l’Espai Barça”. “Tot segueix el curs. A l’abril esperem tenir les llicències. El calendari diu que licitacions al juliol, adjudicacions al setembre… El que passa és que ara estem avaluant l’impacte de la guerra d’Ucraïna al projecte. No podem obviar i ser aliens a tot això perquè s’han encarit els materials, han pujat els tipus d’interessos, i s’hi està treballant perquè tot segueixi segons allò previst. I si l’impacte de la guerra té incidència, d’alguna manera reconduir-ho”, ha dit. “Obres a l’estiu haurà d’haver-hi perquè en qualsevol cas l’estadi necessita una remodelació mínima que teníem prevista. Però l’impacte de la guerra no és una nimietat. És una qüestió rellevant que cal avaluar perquè han pujat un 25 per cent els materials de construcció i també pinta que els interessos pujaran”, ha assegurat.

Laporta també ha parlat de Dembélé. “És un noi fantàstic, encantador, a nosaltres almenys no ens ha creat problemes des que dirigim el club. Potser estem veient el millor Dembélé des que és al Barça, segur.” El president s’ha referit a la possibilitat d’una renovació. “A veure, l’opció que tenia ha expirat i ja estem marcant uns nivells salarials que haurà d’encaixar tots els que es quedin la temporada que ve. Uns nivells que han de mantenir la sostenibilitat i l’equilibri del club i de la plantilla. I aquí haurà d’entrar-hi tot el que vulgui quedar-se i el que el club vulgui que es quedi”, ha indicat. “De moment, als nostres efectes, no tenim notícies que ell vulgui continuar. No sé si el seu representant s’ha posat en contacte però crec que no perquè ho sabria i en principi estem centrats en aquest darrer tram de la Lliga per intentar fer la campanada i guanyar-la. A final de temporada, suposo que d’alguna manera hi haurà converses, però dins dels nivells salarials que estem establint”, ha manifestat.

Sobre més noms propis, el dels fitxatges, com Haaland i Mbappé, recentment vinculat per l’Equipe al club blaugrana, no ha volgut referir-s’hi. “Aquí tothom és lliure d’anar llançant missatges i proclames i ja sabem que això forma part del món del futbol, que els grans clubs s’interessin per grans jugadors. Però jo no hi entraré, i m’heu de permetre no fer-ho, a parlar de jugadors perquè si ho faig l’únic que puc fer és perjudicar els interessos del nostre club”, ha expressat. “Si parléssim d’un jugador i tinguéssim la intenció de fitxar-lo incrementaríem el preu. Ni amb aquest jugador ni amb altres vull entrar a comentar temes perquè perjudicaria els interessos del club. La secretaria tècnica i la direcció esportiva estan treballant per millorar la nostra plantilla, que cada cop està millor, cada vegada estem més satisfets”, ha reblat. “El club pensem que és allò que l’equip de futbol necessita, aquest estil genuí que per mi és la clau de tot i és el que hem de fer, un equip que pugui jugar a aquest sistema amb jugadors de gran talent”, ha afegit el màxim mandatari blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)