El Barça torna a guanyar a Madrid (1-2)

1a divisió femenina.

El Barça ha tornat a guanyar a Madrid. Si fa uns dies ho va fer a l’Alfredo di Stéfano en la Champions contra el Real Madrid (1-3), avui ho ha fet al Nuevo Matapiñonera contra el Madrid CFF en partit de lliga (1-2).

Abans del partit el Madrid CFF ha fet el passadís d’honor a les blaugrana pel títol de lliga aconseguit fa uns dies. Ha estat l’única concessió del conjunt local perquè només tres minuts després del xiulet inicial, la brasilera Geyse ja havia superat Gemma Font, titular avui en detriment de Sandra Paños, que ha descansat.

Com ja va succeir en l’anada dels quarts de final de la Champions, el Barça s’ha tornat a veure amb l’obligació d’haver de remuntar un resultat en contra, i ho ha aconseguit de nou. Jenni Hermoso ha empatat el partit després de caçar una pilota dins l’àrea després que l’acció anterior hagués acabat amb la pilota al travesser (38’). El gol de la remuntada ha portat el segell d’Àlèxia Putellas. Ha estat un gran gol a nivell col·lectiu, amb un canvi de joc inicial de Melanie, avui actuant d’extrem, una posterior centrada de Jenni Hermoso i la rematada final des del segon pal d’Alèxia.

En el Barça ha debutat Esther Laborde, que ha passat per totes les categories del planter. Avui Jonatan Giráldez ha fet jugar diverses futbolistes del filial. A part d’Esther, ho han fet també Ona, Maria Pérez i Bartel. Descans per moltes de les titulars pensant en el partit de Champions del dimecres al Camp Nou.