Barça

Jordi Cruyff: “Hem de recordar on érem al desembre”

Jordi Cruyff, adjunt a la direcció esportiva del FC Barcelona, ha assegurat que el primer equip ha de “complir els objectius” de la temporada, que passen per classificar-se per a la Lliga de Campions, i una vegada acabi el curs treballar per reforçar la plantilla i “estar oberts als canvis”.

“El que cal fer és canviar alguns conceptes que cal modernitzar. El futbol és canviant i hem d’estar oberts a aquests canvis. El que no avança es queda enrere. És important tenir-ho clar”, ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació després de la inauguració de la Cruyff Court a Constantí.

En aquest sentit, el membre de la direcció esportiva del club blaugrana ha puntualitzat que és “important” analitzar i tenir “bona comunicació” entre l’entrenador, la directiva i el director de l’àrea de futbol, Mateu Alemany, per prendre les millors decisions amb vista al futur.

“Tot depèn de com ens podem reforçar. Quan tinguem més clar el referent al fair-play per veure què és possible i què no, decidirem. Però crec que l’important és trobar equilibri en totes les línies de la plantilla. Al Barça sempre s’oblida que perquè un ’crack’ funcioni n’hi ha uns altres que li deixen funcionar, i això és l’equilibri d’equip”, ha reflexionat.

El Barça té ara com a objectiu acabar entre els quatre primers classificar-se i assegurar-se el bitllet per jugar la propera edició de la Champions. Sobre la situació de l’equip, Cruyff va posar en valor la ratxa de quinze partits sense conèixer la derrota en la competició domèstica abans de les dues últimes punxades a casa. “De vegades hem de recordar no només on érem fa un mes si no on érem al desembre, que teníem una situació complicada, i de sobte ens hem il·lusionat amb la possibilitat d’intentar barallar pel títol de Lliga. No ens hem de quedar amb les últimes dues setmanes”, ha afegit.

Cruyff també ha tractat alguns dels temes de l’actualitat blaugrana com el futur de Frenkie de Jong -”és un jugador molt valorat en el club i molt valorat al món del futbol”, ha dit- i el possible interès del Barça pel jugador del Bayern Munic Robert Lewandowski. “No m’agrada parlar de noms. Ja hi haurà uns altres que responguin. L’única cosa que fas és molestar els clubs on juguen, em preocupa més la plantilla”, ha dit sobre les opcions de fitxar al davanter polonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)