Barça

Laia Codina torna al Barça fins al 2024

Laia Codina torna al Barça amb un nou contracte fins al 30 de juny de 2024. La defensa, que ha jugat cedida al Milan, ha segellat la tornada al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

La jugadora de Campllong va debutar amb el primer equip a la temporada 2019/20 i en la seva primera etapa al club va disputar-hi 20 partits, en els que va marcar un gol. De 22 anys, en el curs passat seguir la seva progressió al Milan, amb qui va participar a la fase prèvia e la Lliga de Campions.

Les primeres impressions de Laia Codina: “Tornar a casa sempre és especial, i més després d’estar un any fora per carregar energia i tornar amb encara més ganes”.

“El meu objectiu és estar a l’onze, em marco objectius importants. He seguit tots els partits que he pogut, entre els quals la final de Torí, com una culer més. Aquest any haurem de lluitar per la Champions, que ha de ser el gran objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)