Barça

L’Olot disputarà un amistós contra el primer equip del Barça

El Barça i l’Olot han anunciat que el proper 13 de juliol disputaran un partit amistós al Municipal d’Olot (a les 19h). El matx serà el primer que disputarà el Barça en una pretemporada que iniciarà el 4 de juliol, previ a la gira nord-americana que el conjunt blaugrana engegarà el 19 de juliol.

El conjunt culer tornarà a la capital de la Garrotxa després de 42 anys, quan el 1980 hi va disputar un duel que acabaria amb victòria barcelonina per 1-3. Al llarg de la història, els dos equips s’han vist les cares en deu ocasions en total en diferents dècades de la seva història i cada un dels enfrontaments s’han disputat a Olot. De fet, entre els dos clubs hi ha un acord de vinculació vigent i en el passat, l’arrelament del club blaugrana a la Garrotxa va influir en la creació de l’Olot FC, la primera nomenclatura de l’actual UE Olot.

Els olotins han celebrat enguany el seu centenari, curs en el qual han pogut ascendir a segona divisió FEF per la via del play-off de la mà del tècnic Manix Mandiola

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)