Barça

Amb el 8 d’Andrés Iniesta

Pedri va viure ahir un dia especial, i és que el canari es va passar el matí signant autògrafs a la botiga del Barça de Canaletes. No va ser escollit a l’atzar, i és que l’acte va servir per fer oficial que a partir d’aquesta temporada 2022/23 el canari jugarà amb el dorsal 8. D’aquesta manera Pedri deixa enrere el dorsal 16 que ha portat en les seves dues primeres temporades com a blaugrana i hereta el número que ha deixat lliure Dani Alves –abans l’havien dut Arthur i Pjanic– després que el club no li ha renovat el contracte. Per això, Pedri va aprofitar per estampar ell mateix el seu nom i dorsal en algunes samarretes.

Pedri, que va rebre el suport d’un bon grapat d’aficionats blaugrana, es queda així un dels dorsals més històrics del Barça i, sobretot, el del seu ídol, Andrés Iniesta. “Portar el dorsal 8 era un somni des de petit”, va comentar el canari als mitjans del club. I és que Pedri confia tenir amb aquest dorsal una carrera que s’acosti a la que va tenir Iniesta, el número 8 més recordat de la història culer.

El manxec és el gran referent d’aquest dorsal, però al llarg de la història hi ha altres jugadors emblemàtics que han vestit el dorsal 8 que vestirà Pedri. És el cas de Stòixkov, que el va dur dues temporades (1996/97 i 1997/98) i Phillip Cocu, que el va dur cinc temporades entre la 1999/2000 i la 2003/04. Amor, Celades i Giuly són els altres noms que han jugat amb el dorsal 8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)