Barça

Koeman defensa De Jong

Solidari. Ronald Koeman celebra la segona edició de la Koeman Cup, un torneig de golf benèfic que recapta fons per a la Fundació Cruyff, amb la presència de Laporta i Guardiola

Des que el Barça el va acomiadar, Ronald Koeman porta una rutina ben tranquil·la amb molt de temps lliure per dedicar-se a una de les aficions que més li agrada com és jugar al golf. Ahir, l’exentrenador blaugrana va capitanejar la segona edició de la Koeman Cup, un torneig solidari que recapta fons per a la Fundació Cruyff.

L’esdeveniment va reunir Pep Guardiola, que va fer parella amb el seu fill, i Joan Laporta, que va preferir jugar a pàdel acompanyat d’Enric Masip. Laporta i Koeman han deixat els malentesos a banda i ara mantenen una “relació normal”. De fet, el neerlandès va declarar que vol “el millor per al Barça i per al president”.

L’extrenador va fer un repàs a l’actualitat del mercat i va avalar el possible fitxatge de Robert Lewandowski declarant que “té els seus anys, però sempre ha demostrat que és un gran golejador”. “En aquest sentit, si ell encara està al seu nivell, que crec que ho està, pot ser molt important per al Barça.”

També va defensar la qualitat dels seus dos compatriotes que encara integren la plantilla del primer equip. Sobre Frenkie de Jong va dir que la seva intenció, com ja va expressar el mateix jugador, “és continuar al Barça” i que si es vol millorar l’equip “no es pot vendre jugadors com Frenkie”.

Pel que fa a Depay, de qui es rumoreja que podria sortir aviat, Koeman va opinar: “Memphis va arribar l’any passat, de franc des de Lió. Ha demostrat ser un gran jugador. Penso que és un jugador per al Barça, per això el vam fitxar. Depèn de Xavi si vol que continuï o no, però per mi seria indiscutible per al Barça.”

En tot cas, el pròxim seleccionador oranje a partir del gener de l’any vinent és conscient que la situació actual “és molt complicada i hi ha les normes del fair play financer que ho dificulten tot, però sempre cal intentar fitxar els millors i fitxar el que falta a la plantilla”.

Interpel·lat per la gestió de Bartomeu al capdavant de l’entitat culer, Koeman va assegurar no saber “què va passar els últims anys, perquè és un tema econòmic, però el Barcelona va estar al seu nivell” i creu que Bartomeu “ha sigut un president molt bo per al club”.

MERCAT DE FITXATGES

Lewandowski té els seus anys, però sempre ha demostrat que és un gran golejador. Pot ser molt important per al Barça
Si es vol millorar la plantilla, el Barça no pot vendre jugadors com Frenkie de Jong
Ronald Koeman
EXENTRENADOR FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)