Barça

“La valoració és positiva”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

Ahir va ser el primer test de pretemporada, i el tècnic del Barça n’era plenament conscient; per això va voler extreure el més positiu del matx. “Teníem fatiga i hem estat una mica espessos, però hem tingut ocasions per guanyar bé el partit que no hem materialitzat. Estic content de l’esforç i el sacrifici. Tot i el resultat, que ara no importa, la valoració és positiva”, deia Xavi, que va recordar que aquesta pretemporada és com començar de zero: “S’han vist coses amb els joves i alguns altres que porten més temps. Intentem implantar de nou la nostra idea perquè hi ha molt futbolista nou i jove.”

El tècnic blaugrana no va parlar sobre molts temes, però sí que va valorar l’estrena amb la samarreta del Barça dels dos fitxatges que ahir eren a Olot. “Crec que tant Pablo Torre com Kessié necessiten temps per aprendre el nostre model de joc. Només portem una setmana entrenant i deu sessions d’entrenament. A Kessié l’he vist bé, físicament molt fort, i a Pablo l’he vist amb molt talent. Crec que tots dos ens poden ajudar molt i avui s’han vist algunes coses bones, com Kessié picant a l’espai i Pablo jugant entre línies”, analitzava Xavi en declaracions als mitjans del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)