Barça

Josep Cerdà, blaugrana fins al 2024

El jugador de Pollença continuarà vinculat al club fins al 2024 i tindrà fitxa del Barça Atlètic

El Futbol Club Barcelona i Josep Cerdà han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte. El jugador de Pollença continuarà vinculat amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2024 i jugador passarà a formar part del Barça Atlètic dirigit per Rafa Màrquez. Aquest divendres al matí ha passat les proves mèdiques per posar-se a les ordres del tècnic mexicà de cara a la pretemporada 2022/2023. Només queda pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president de l’entitat, Joan Laporta.

Repassant el seu pas per les categories inferiors del club, Josep Cerdà va arribar al Barça en el seu primer any de juvenil, procedent del Constància Futbol Base. Els dos primers anys va formar part del Juvenil B, mentre que la temporada passada va jugar al Juvenil A dirigit per Òscar López i va ser una peça clau pel doblet de lliga de divisió d’honor i copa de Campions. A nivell individual, va disputar un total de 29 partits, 15 com a titular, i va anotar 7 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)