Barça

Nico s’acomiada i posa rumb a València

“No és un adéu, és un fins aviat”, ha expressat el futbolista del Barça, que ja és a València per signar el contracte i passar la revisió mèdica

Nico González jugarà aquesta temporada al València. Ni el Barça ni el conjunt txe ho han fet oficial, però sí el jugador, que s’ha acomiadat a través de les xarxes socials. “No és un adéu, és un fins aviat”, ha assegurat el futbolista. El gallec ja és a València, on demà passarà la revisió mèdica i signarà el seu nou contracte.

Nico té clar que vol jugar, i sap que al Barça hauria estat molt difícil fer-ho amb regularitat aquesta temporada. Per això ha decidit sortir, per agafar minuts i poder continuar amb la seva progressió.”Als meus 20 anys necessito i vull jugar molts minuts per poder créixer com a futbolista, i per això he decidit que el més adequat és fer-ho en un altre club aquesta temporada”, ha explicat.

Nico també té clar que vol fer carrera al Barça. Ha desitjat sort a companys i afició per aquest any i ha assegurat que la temporada vinent tornarà per fer-se amb un lloc important a la plantilla: “culés, equip i afició, us desitjo tota la sort del món i que pugueu celebrar molts títols. Ens retrobarem d’aquí a un any”, ha estat el seu missatge.

Només queda que ambdós clubs facin oficial l’acord perquè es consumi l’operació definitivament. Nico jugarà una temporada a les ordres de Gennaro Gattuso al València. El tècnic ha estat clau per convèncer al futbolista, li encanta Nico i li donarà un paper molt important al seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)